Agrarisch

Is het dak van een van uw panden aan renovatie toe? Of bent u van plan een nieuw gebouw of uitbreiding te realiseren? BHV Dakwand schakelt u in voor veilige en professionele renovatie of nieuwbouw van dak en wandbeplating. Van eventueel sanering van asbest op het dak van uw kostbare pand, tot en met het monteren van de nieuwe beplating. Dit alles volgens een strakke, kloppende planning. Wij ontzorgen u volledig!

Totale ontzorging voor zowel renovatie als ook nieuwbouw

Nieuwbouw, sanering of renovatie: laat het gerust over aan de professionals van BHV Dakwand. U hebt er geen omkijken naar. U doet wat u moet doen en wij zorgen dat het allemaal voor elkaar komt. Ieder zijn vak.

Renovatie

Heeft uw schuur, stal, bewaring of ander bijgebouw een renovatie nodig voor het dak en of de wandbeplating? Een nieuw dak en of wand kan een pand een totaal nieuwe uitstraling en een betere isolatiewaarde geven zodat het gebouw weer compleet wordt vernieuwd. 

Weet of vermoedt u dat ook op uw pand(en) asbest ligt? Ook dan kunt u bij ons terecht! BHV Dakwand verzorgt voor u het hele traject, van a tot z. Van sanering tot en met het monteren van de nieuwe dak- en wandbeplating. Wij kunnen in zeer korte tijd saneren en het nieuwe dak plaatsen. In de meeste gevallen kunnen wij een dag na de sanering al uw nieuwe dak monteren, soms zelfs op dezelfde dag!

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw ontzorgen wij desgewenst in het hele traject. Heeft u een vergunning met tekeningen of een plan om vergunningsvrij iets te bouwen? Dan kunnen wij u verder helpen! In overleg tekenen wij het werk zorgvuldig uit om zo tot het gewenste eindresultaat te komen.

Zijn er bepaalde onderdelen die u graag zelf wilt verzorgen dan is dat geen probleem. Wij ontzorgen u volledig van tekeningen tot oplevering!

Contact

Bent u geïnteresseerd en ontvangt u graag een offerte? Neem gerust contact met ons op.