Bouw en constructiebedrijven

Bent u op zoek naar een partner voor het plaatsen van dak en wand beplating? BHV Dak-wand schakelt u in voor veilige en professionele renovatie of nieuwbouw van dak en wandbeplating. Ook verzorgen wij staaldaken en staalplaatbetonvloeren. Van eventueel sanering van asbest op het dak van uw kostbare pand, tot en met het monteren van de nieuwe beplating. Dit alles volgens een strakke, kloppende planning. Wij ontzorgen u volledig!

Totale ontzorging voor zowel renovatie als ook nieuwbouw

Nieuwbouw, sanering of renovatie: laat het gerust over aan de professionals van BHV Dakwand. U hebt er geen omkijken naar. U doet wat u moet doen en wij zorgen dat het allemaal voor elkaar komt. Ieder zijn vak.

Voor de renovatie

Renovatie

Heeft uw een werk waar een bedrijfspand, stal of ander gebouw gerenoveerd moet worden? Wij kunnen u hierin ontzorgen. Een nieuw dak en of wand kan een pand een to-taal nieuwe uitstraling en een betere isolatiewaarde geven zodat het gebouw weer compleet wordt vernieuwd en klaar is voor de toekomst.

Nieuwbouw

Bent u op zoek naar een partner voor het leveren en monteren van dak en wand be-plating? BHV Dakwand schakelt u in voor een veilige en professionele aanpak. Ook verzorgen wij staaldaken en staalplaatbe-tonvloeren. Dit alles volgens een strakke planning. Wij ontzorgen u volledig!

Stalen woning

Heeft u een woning te bouwen met hoge eisen qua isolatiewaarden of gaat het vooral om het strakke design. Dan bent u vast op zoek naar een goede oplossing voor dak en wandbeplating. Er zijn momenteel veel mogelijkheden van moderne panelen tot klassieke oplossingen. Wij informeren u graag over welke beplatings-mogelijkheden er geschikt zijn voor uw woning.

Contact

Bent u geïnteresseerd en ontvangt u graag een offerte? Neem gerust contact met ons op.