Dak- en wandbeplating

BHV Dakwand is dagelijks constructief bezig met de levering en montage van dak- en wandbeplating. Dat doen we bij renovatie van uw stal, loods, schuur of bedrijfsruimte. Bijvoorbeeld na asbest verwijderen. En natuurlijk bij nieuwbouw, utiliteitsbouw en restyling. Wij ontzorgen u volledig van tekeningen tot oplevering!

Lees meerOfferte aanvragen

Levering van dak- en wandbeplating: vakkennis

BHV Dakwand levert alle gewenste soorten wandbeplating en dakbeplating. Maatwerk in iedere afmeting, kleur en dikte. En altijd van goede kwaliteit. We kennen de producten en we kennen de producenten en leveranciers. We weten dus waar we het over hebben. Ook als het om zetwerk gaat of bijvoorbeeld lichtelementen, of goten. BHV Dakwand levert het allemaal. Goed om te weten:  we zijn onafhankelijk in de keuze van leverancier. De beste garantie voor kwaliteit.

 

Deskundig advies

We adviseren u deskundig, rekening houdend met de omstandigheden waaronder de materialen worden aangebracht. Zo dienen bijvoorbeeld in stallen specialen coatings te worden gebruikt die bestand zijn tegen ammoniak gassen.

Montage van dak- en wandbeplating: vakwerk

We zeggen het er maar even bij: wij zijn perfectionisten. We werken uitermate secuur. We meten uiterst zorgvuldig op de bouwplaats in, of lezen zorgvuldig het bestek. Doorgewinterde vaklui als wij nemen niets zomaar aan. We vragen ons steeds af: is dit de juiste keuze? Kloppen de berekeningen? Kan het beter, mooier, voordeliger? We zijn altijd alert op de beste oplossing voor uw situatie.

 

Perfecte afwerking

Het kennersoog ziet dat BHV Dakwand aan het werk is geweest. Dak- en wandbeplating past nauwkeurig. De zetstukken bij het kozijn zitten strak op hun plek. Er wordt goed afgewaterd. De isolatieschil loopt door en er is netjes afgepurd, zodat koude bruggen zoveel mogelijk worden voorkomen. Perfectie zit hem in de details. En daar hebben wij oog voor!

Facturatie

We staan voor transparantie. Ook als het gaat om de zakelijke afhandeling van de overeenkomst die we met elkaar sluiten. Wel zo prettig voor beide partijen als u en wij weten waar we aan toe zijn. Door vooraf helder te zijn over de facturatie, loopt BHV Dakwand financieel minder risico. Daardoor kunnen we scherp in de markt staan met onze tarieven. Daar profiteert u van mee.

 

Offerte aanvragen

Is uw dak- en wandbeplating aan vervanging toe, bijvoorbeeld na sanering? Of wilt u uw hal, stal, schuur, loods, bedrijfsruimte  of bijvoorbeeld manege deskundig laten beplaten? Een uitgelezen kans om te ervaren dat wij van BHV Dakwand onze woorden waarmaken. Neem contact met ons op. Onze adviseur stelt graag een offerte voor u op.