Dakbeplating leveren en monteren

Dakbeplating monteren is precisiewerk. Dat treft, want bij BHV Dakwand werken we secuur. Ons werk doorstaat dan ook met gemak de kritische blik van elk kennersoog. Daar staan we voor in. En is het nodig dat we komen, bijvoorbeeld bij een (onverhoopte) lekkage? Dan zijn we er ook snel! Daar kunt u van op aan. Bij ons geen loze beloften: afspraak is afspraak. Ook daarin ontzorgen we u graag.
Lees meerOfferte aanvragen

100% onafhankelijk

BHV Dakwand is 100% onafhankelijk, dus niet gebonden aan een merk of leverancier. Daarom kunnen we in principe alles leveren op het gebied van dakbeplating en aanverwante artikelen. Met onze productkennis en ervaring weten we precies waar we waarvoor moeten zijn. We zijn er dus volkomen vrij in om (in overleg met u) altijd de beste keus voor uw specifieke situatie te leveren.

Kennis van de toepassing in uw situatie

Met onze achtergrond in de bouw, respectievelijk de agrarische sector kennen we de factoren die van belang zijn bij de keuze van de geschikte materialen. Gaat het bijvoorbeeld om dak- en wandbeplating in een varkensstal? Dan adviseren wij geen product met een metalen coating. De ammoniakdampen uit urine tast de coating namelijk aan. Wij kennen de juiste alternatieven.

Kostenbewust en kritisch meedenken

Bij BHV Dakwand denken we om uw portemonnee. Wat voldoet aan uw wensen en onze professionele eisen, tegen de beste prijs? We willen u niet onnodig op kosten jagen en zijn altijd alert op de optimale oplossing voor u. We vragen ons steeds af: is er een beter, mooier of voordeliger alternatief? Daarom lezen we het bestek kritisch en meten voor alle zekerheid de dakbeplating (en de eventuele wandbeplating) zelf secuur in, op de bouw. Dan weten we zeker dat we erop kunnen bouwen. Daarin zijn we eigenwijs. Maar eigenwijs is ook wijs!

Dakbeplating: ons assortiment

BHV Dakwand levert en monteert onder meer:

 • Staaldak*
 • Damwand
 • Sandwichpanelen
 • Golfplaten
 • Lichtcassettes
 • Lichtstraten
 • Goten
 • Isolatie
 • Zetwerk (hoekkapje, windveer, nok etc.)

Staat het gezochte product er niet bij? Neem gerust contact met ons op. Wij lossen het voor u op.

*Goed om te weten: bij BHV Dakwand kunt u ook terecht voor uw staaldakberekeningen.

Wat dacht u van een offerte?

Toe aan nieuwe dakbeplating? Vanwege asbest verwijderen, omdat u gaat uitbreiden of in verband met plannen voor nieuwbouw? Wat de reden ook is, wij helpen u graag. Vraag meteen een offerte aan via de pagina Contact.

  Interesse, offerte aanvragen?