Levering en montage wandbeplating

Wandbeplating nodig? BHV Dakwand levert en monteert alle mogelijke soorten. Voor toepassing binnen en buiten, al dan niet isolerend. En onderhoudsarm, dat scheelt! Brandvertragend of brandwerend. In alle gewenste modellen, afmetingen, diktes, kleuren en profielen.

 

De wandplaten zijn onder meer geschikt voor toepassing in bedrijfshallen en -panden, voor de agrarische sector, de industrie en de particuliere sector. Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat: bij BHV Dakwand vindt u de optimale combinatie van kwaliteit, prijs, functionaliteit en uitstraling.

Lees meerOfferte aanvragen

Ongebonden en onafhankelijk

BHV Dakwand is merkonafhankelijk en niet gebonden aan welke leverancier van wandbeplating dan ook. Dat betekent dat wij de beste optie voor uw vraag en specifieke situatie kunnen leveren, voor de goede prijs. We kennen namelijk de markt en de producten als geen ander. We weten dus waar we moeten zijn. Dat is altijd in uw voordeel.

Kritisch en kostenbewust

Over voordeel gesproken: we denken kritisch mee en nemen niets zomaar aan. Is er al een bestek? Prima. Ook dan rekenen we secuur na en meten voor alle zekerheid zelf in op de bouw. Vanuit onze specifieke expertise en ervaring bekijken we ook of het nog beter kan. Effectiever, efficiënter of mooier. En kunnen we misschien hetzelfde resultaat behalen tegen een betere prijs? Kostenbewust als we bij BHV Dakwand zijn, denken we ook om uw portemonnee.

Wandbeplating: het assortiment van BHV Dakwand

Bij ons kunt u terecht voor advisering, levering en montage van:

 • Sandwichpanelen
 • Plankprofielen
 • Potdekselprofielen
 • Trapeziumprofielen
 • Damwanden
 • Lichtdoorlatende panelen
 • Zetwerk
 • Accessoires (goten, kozijnen, deuren: noem maar op).
 • En…

… voor alles wat u verder wenst of nodig hebt op het gebied van wandbeplating en aanverwante artikelen. Informeer ernaar als het product van uw keuze er niet bij staat. Kunnen wij het leveren? Vast! Kunnen we het monteren? Ongetwijfeld! Gewoon even bellen, dan weet u het meteen.

Benieuwd naar de kosten?

Hebt u concrete plannen voor nieuwbouw of renovatie en bent u benieuwd naar de kosten van wandbeplating? Neem gerust contact met ons op voor een offerte. Vrijblijvend. Maar dat spreekt voor zich.

  Interesse, offerte aanvragen?