Asbest verwijderen

Asbest verwijderen is een vak apart. Een opdracht die BHV Dakwand zeer serieus neemt en grondig aanpakt. Daar hebben we goede redenen voor: asbest is schadelijk voor het milieu en voor de gezondheid van mens en dier. Langdurige blootstelling aan asbest wordt in verband gebracht met verschillende vormen van kanker en ernstige longziektes.

 

BHV Dakwand zorgt voor een professionele, verantwoorde aanpak. En voor een brandschoon resultaat!

Lees meerOfferte aanvragen

Coördinatie asbest verwijderen

Wij coördineren en begeleiden voor u het complete saneringstraject. Vanaf de asbestinventarisatie en sloopmelding, tot het sein op groen staat en de linten rond het pand of perceel worden verwijderd. Op dat moment weet u zeker: het is hier schoon én veilig. Een goed gevoel! En dat niet alleen. U voldoet meteen ook aan de eisen die de overheid stelt. Voor 2024 moet in Nederland namelijk alle buitenasbest weg zijn.

Montage nieuwe dakbeplating

Zodra het asbest grondig is verwijderd, plaatsen wij de nieuwe golfplaten of panelen. Daarmee heeft uw pand meteen een dak dat duurzaam is, waterdicht en goed geïsoleerd, waarmee u dan weer kosten bespaart. We doen ons werk secuur. Het doorstaat de kritische blik van elk kennersoog.

Compleet ontzorgd

U weet of vermoedt dat er asbest ligt op het dak van uw stal, schuur, loods of bijvoorbeeld manege. U neemt geen enkel risico en schakelt BHV Dakwand in, om het hele traject van asbest verwijderen te begeleiden en om uw nieuwe dak te monteren. U hebt tenslotte nog meer te doen. Daarbij: ieder zijn vak. Wij ontzorgen u volledig. Hoe? Lees hier wat u precies van ons kunt verwachten.

Waarom BHV Dakwand?

Bij asbest verwijderen gaat het dak eraf. Geen zorgen. Wij regelen het zo dat het hele proces vlot achter elkaar wordt afgewerkt. Correct, volgens afspraak. Bij de planning  houden we natuurlijk rekening met uw bedrijfsactiviteiten of andere omstandigheden. U weet precies waar u aan toe bent en kunt zich voorbereiden. Zo beperken we voor u de overlast. Bij BHV Dakwand zijn we altijd duidelijk. Over wat we doen, wat dat gaat kosten en hoe we het gaan doen. U kunt op ons bouwen.

Betrouwbaar

We zeggen wat we doen en doen gegarandeerd wat we zeggen.

Klantgericht

We luisteren goed naar uw wensen en raadplegen u over keuzes.

Duidelijk

U weet waar u aan toe bent. Op elk moment, over ieder aspect.
Asbest verwijderen? Ons advies: saneer zo snel mogelijk om de risico’s te verkleinen. Voorkom bijvoorbeeld dat na brand of instorten van uw stal mest als chemisch afval moet worden afgevoerd. Vraag daarom nu een offerte aan. Onze adviseur komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken en te vertellen over de mogelijkheden. Neemt u contact met ons op?

    Offerte aanvragen